LA FATARELLA

Temporal: neu a la Terra Alta, pluja i camions aturats al litoral


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | LA FATARELLA

28/02/2018

La neu ha aparegut de forma més intensa aquesta matinada en els punts més alts de les Terres de l'Ebre com la Foradada al Montsià o el cim del Caro on dimecres al matí s'ha tancat l'accés. Però si un poble ha patit els efectes de la nevada, aquest ha estat la Fatarella, a la Terra Alta. Aquest municipi a 487 metres d'altura i altres cotes elevades de la comarca com la serra de Pàndols han registrat fins a 15 centímetres de neu en la segona nevada de l'any.

De fet a la Fatarella s'han tacat les dos carreteres d'accés des d'Ascó i les Camposines a primera hora del matí, fins que les màquines han obert pas als vehicles.

La neu també s'ha deixat veure a comarques i pobles pròxims a les Terres de l'Ebre com ara la zona de Vandellòs i el tram Coll de Fatxes a la C-44 en direcció a Tivissa.

També discreta ha estat la nevada a l'interior del Maestrat d'on són aquestes imatges de dimecres a Morella. Malgrat tot a primera hora del matí de dimecres es recomanava l'ús de cadenes a l'N-232 al seu pas pel port de Torremiró on també s'ha prohibit el pas de camions.

De fet aquesta ha estat la incidència més gran relacionada amb la neu al litoral de l'Ebre on els polígons industrials l'Aldea, Amposta, Camarles, Campredó i Tortosa han servit d'aparcament per a centenars de camions que han quedat aturats a causa de les restriccions al trànsit de vehicles pesants a les carreteres catalanes. Un ambient gens agradable per als transportistes que han patit de valent el fred i la pluja de les últimes 24 hores.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>