TORTOSA

Suport de l’Ajuntament de Tortosa a la vaga feminista del 8 de març


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

27/02/2018

L'Ajuntament de Tortosa s'adhereix a la vaga del 8 de març. Així ho ha comunicat aquest dimarts l'equip de govern format pel PDeCAT i Esquerra al costat de representants dels sindicats. La jornada de vaga amb motiu del Dia Mundial de les Dones ha estat convocada per CCOO i la UGT amb l'objectiu de defensar la igualtat laboral i salarial de les dones.

Meritxell Roigé ha explicat que el Govern municipal ha decidit adherir-se a la vaga i que, per això, els grups municipals del Partit Demòcrata i Esquerra Republicana han registrat la moció dels sindicats perquè es porte a debat durant la propera sessió plenària. Roigé ha animat a la resta de grups municipals a sumar-s'hi.

Des de l’Ajuntament es donarà suport a les dues hores de vaga del pròxim dijous, 8 de març. Els sindicats UGT, Comissions Obreres i USOC presents a la sala de premsa de l’Ajuntament han agraït el suport de l’equip de govern i explicat els motius de l’aturada.

Per la seua banda, la regidora de Serveis Socials, Maria Jesús Viña, ha afegit que s'està treballant per garantir el dret civil d'igualtat tant a escala interna com a través de l'aprovació del Pla de Polítiques de Dones.

Finalment l'alcaldessa ha remarcat que, a falta de saber encara qui s'adhereix a la vaga, es permetrà dur a terme els serveis mínims amb facilitat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>