AMPOSTA

Sorea duplica l’ajuda al fons social d’Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | AMPOSTA

15/02/2018

L'Ajuntament d'Amposta i l'empresa d'aigües Sorea han signat el conveni d'aportació econòmica al fons social per a famílies. Una partida per a serveis socials que enguany es duplica i arriba fins a 5000 euros.

El fons s'inclourà als recursos que disposen de 35.000 euros per a necessitats de primera urgència, a més d'un segon de 30.000 euros per fer front a la pobresa energètica de famílies vulnerables a la ciutat.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha agraït la responsabilitat social de l'empresa amb la ciutat on ofereix el servei i indica que aquest és un pas més de Sorea per fer-se veure com una empresa amb sensibilitat social.

Des de Sorea es mostren compromesos amb la iniciativa i el territori, i espera que amb aquest augment de l'ajuda, poder arribar a totes les famílies necessitades.

A Amposta, una comissió tècnica de serveis socials és l'encarregada d'avaluar cada cas i decidir quines situacions s'han de cobrir amb els rebuts que s'atenen pel fons social.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>