ASCÓ

Setmana daurada per a l'Ascó


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ASCÓ

18/09/2017

Ascó 2 - 1 Horta

Tres de tres. L'Ascó tornava a guanyar, aquest cop contra l'Horta, en una setmana on ha sumat els nou punts possibles.

L'equip de la Ribera d'Ebre no va lluir tant com en anteriors ocasions enfront d'un Horta que va oferir un bon joc i va aconseguir controlar el partit.

La defensa asconenca va haver d'esforçar-se davant un atac intens de l'equip visitant que s'avança al minut 28 quan Javi aprofita un rebuig de Sergio López, i li passa a Joan que acaba marcant per a l'Horta.

Quan semblava que el segon gol visitant estava més prop de fer-se realitat, Artur aprofita una centrada dins l'àrea per marcar el gol de l'empat en l'últim minut de la primera part.

A la tornada del descans l'Horta continua amb un atac intens, generant diverses ocasions de gol. A poc a poc l'Ascó comença a prendre control del partit i al minut 70, una sacada en llarg de Sergio López l'entoma Cheikh que controla el baló, es desfà del defensa i aconsegueix superar la porteria d'Andrés.

Marcador capgirat i favorable a l'Ascó que no va fer el seu millor partit però ha aconseguit el més important, tres punts per mantenir el pols al capdavant de la classificació amb 13 punts.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>