DELTEBRE

Set municipis del delta de l’Ebre, units per la neteja de l'entorn


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | DELTEBRE

28/02/2018

Dins de les activitats programades de la campanya de sensibilització ambiental “Per un Delta Net”, set municipis de les Terres de l’Ebre s’uniran l’11 de març per formar part de la neteja als espais naturals del seu entorn.

La brossa al Delta de l’Ebre, no és només un problema ambiental, sinó també un problema econòmic. L’extensió de platges intensifica la problemàtica. En un dia es poden recollir fins a 4.000 quilos de brossa. Reduir la presència del plàstic només passa per la conscienciació de la ciutadania.

La campanya també servirá per difondre el programa ACT4LITTER, el qual vol implementar mesures conjuntes per preservar els ecosistemes naturals de les escombraries marines.

La campanya està centrada en la brossa als espais naturals de les Terres de l’Ebre. Però també pren sensibilització ambiental mitjançant xerrades a tots els grups de 6è de primària de les escoles públiques, perquè els infants prenguin consciència d’aquesta realitat i del seu paper protagonista.

En l’edició de 2017, la campanya ‘Per un Delta Net’ va permetre recollir gairebé 6 tones de residus.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>