BATEA

Serrat inaugura una aula amb el seu nom a l’institut de Batea


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | BATEA

21/03/2018

Joan Manuel Serrat ha tallat la cinta per inaugurar l'aula amb el seu nom. L'institut-escola Mare de Déu del Portal ha batejat una aula amb el nom del noi del Poble Sec.

La iniciativa s'inclou dintre del projecte "Escola nova 21" de la que forma part el centre educatiu de Batea. Després de dedicar una aula a Neus Català, supervivent dels camps de concentració nazis, ara ha sigut el torn del cantautor.

Segurament molts alumnes del centre no hauran sabut fins fa poc qui era Joan Manuel Serrat, coses de l'edat. Ara, l’aula de llengua materna, siga en català, en castellà o en la llengua que cadascú parle, sempre recordarà un dels tresors vivents de la nova cançó.

A Serrat l'han acompanyat altres cares conegudes com el dibuixant de còmic Òscar Nebrera i el cuiner Isidre Gironès, fill de Batea i propietari del restaurant Ca l'Isidre de Barcelona.

Per acabar, les lletres de Serrat han protagonitzat un petit homenatge al cantautor que aquest cop ha sigut espectador de luxe de les notes del “Mediterráneo” dels alumnes bateans.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>