ASCÓ

Sensacions recuperades amb un empat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | ASCÓ

26/02/2018

Vilafranca 1 – 1 Ascó

S’esperava un partit dur en defensa i va acabar sense gols. L’empat va permetre a l’Ascó recuperar sensacions, després d’iniciar una segona volta negativa, i trencar amb la mala ratxa de resultats que portava, i que com afirmava Santi Castillejo la passada jornada, “la solució passa treballant i fent canvis”.

Els primers minuts del partit entre el Vilafranca i l’Ascó van estar dominats per l’equip local. L’Ascó va començar a jugar i a posar perill amb transicions ràpides. Al minut 22, un Hèctor Garcia molt actiu, va treure una falta que va acabar en córner. Després d’uns minuts Peke, el de Vilafranca, va evitar el gol dels asconencs.

A la represa del partit, els d’Ascó van sortir a buscar el gol però va acabar sent una segona part igualada. Els dos equips van disposar de les millors opcions per marcar, però la jornada estava destinada a finalitzar sense gols.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>