TORTOSA

Seguiment desigual de la nit electoral a les Terres de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

22/12/2017

La nit electoral es va seguir de forma desigual a les Terres de l’Ebre. De fet, Ciutadans, els grans guanyadors a la demarcació, van seguir l’escrutini des de Tarragona. Ciutadans ha aconseguit fins a 6 diputats, 2 més que en les eleccions de 2015. El cap de llista, Matías Alonso, celebrava els resultats.

A la seu d’ERC a Tortosa, força eufòria pels resultats obtinguts al conjunt de Catalunya i especialment a la demarcació de Tarragona. Irene Fornós, número 4 de la candidatura, diputada electa i veïna de Bítem, va ser l’encarregada de fer una valoració dels resultats electorals. Fornós va dir que el sobiranisme s’ha mostrat fort i es va comprometre a seguir lluitar pel país i el territori.

També molta satisfacció a la seu de Junts per Catalunya, a Tortosa. Una visiblement emocionada Mònica Sales, número 4 i nova diputada de la formació per Tarragona, va agrair la confiança dipositada pels ciutadans i va afirmar que seran “responsables” de l’encàrrec per desplegar la República Catalana.

No es va viure igual la nit electoral per part de la CUP, reunida en un restaurant a l’Aldea. I és que la CUP ha perdut l’únic diputat que tenia a la demarcació, seguint la tendència a la baixa que s’ha registrat a la resta de Catalunya.

A la seu del PSC, també a Tortosa, el número 3 i candidat ebrenc, Joan Caballol, lamentava no haver pogut aconseguir el tercer diputat per la demarcació i per tant representació ebrenca, però va valorar positivament haver mantingut els dos diputats dins de la “polarització” d’aquestes eleccions.

Catalunya en Comú-Podem, que manté el diputat, va seguir la nit electoral des de Tarragona. La cap de llista, Yolanda López, va destacar que el partit té molt a dir en un nou Parlament molt polaritzat.

El PP que va perdre l’únic diputat que tenia a la demarcació. També des de Tarragona, el cap de llista dels populars, Alejandro Fernández, va reconèixer la derrota “sense pal·liatius” de la formació i va cridar a treballar per definir quina ha de ser la seva estratègia a Catalunya a partir d’ara.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>