Segona derrota consecutiva de l’Alcanar i efectiva victòria de l’Aldeana

Albert Pascual / Clara Seguí | ALCANAR

12/03/2018

Alcanar 0 – 4 Aldeana

L’Alcanar suma la segona derrota consecutiva, aquesta vegada davant una molt efectiva Aldeana que es manté en tercera posició una setmana més.

L’equip de Bartolomé Meca va tenir al davant fins a set ocasions de gol, de les quals, quatre van acabar dins la porteria. En canvi l’Alcanar, amb sis ocasions clares de gol, no en va poder fer cap.

El primer gol de l’Aldeana arribava al minut 19 de la mà d’Àlex Alegre rematant una centrada de cap de Thomas Sentis. Àlex Alegre seria l’heroi del partit amb un hat trick per als aldeans.

No es veurien més gols fins la segona meitat quan al minut 65 quan Robert López feia aquesta espectacular rematada des de pràcticament el mig del terreny de joc.

Amb el partit trencat a favor de l’Aldeana, només quedava veure els altres dos gols d’Àlex. El 3-0 es feia al minut 78, en una jugada de falta que López xutava, i rebia de cap Vizcarro per assistir a Àlex. S’arribava al minut 81, amb l’últim gol del partit per part d’Àlex Alegre, aprofitant un corner.

Al final, tres punt per a l’aldeana que es manté tercer, mentre que l’Alcanar cedeix posicions, fins la setena i ara espera el roquetenc que aquesta setmana perdia contra el Sant Jaume. Per la seva part l’Aldeana jugarà a casa contra el Santa Bàrbara que perdia contra l’Ampolla, líder de la tercera catalana.