SANTA BÀRBARA

Santa Bàrbara reclama mesures urgents per lluitar contra la plaga de conills


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | SANTA BÀRBARA

27/07/2017

Els pagesos de Santa Bàrbara reclamen mesures urgents per lluitar contra la plaga de conills. Afirmen que la proliferació d’aquests animals a la zona està causant importants danys a les seves finques i la situació és del tot insostenible. Un dels pagesos afectats, Òscar Navarro, ha explicat que malgrat les demandes insistents del sector, el departament d’Agricultura no els dóna cap solució i els caçadors no donen a l’abast.

El president de la Societat de Caçadors de Sant Bàrbara, Josep Arasa, ha explicat que en un any s’han caçat entre 5.000 i 6.000 conills, però no aconsegueixen fer front a la problemàtica. No hi ha depredadors i les bones condicions del camps sense malalties i amb herba tendra afavoreix la seva proliferació.

El president de l’organització agrària JARC-COAG a Tarragona, Xavier Vela, ha reclamat a l’administració que atengui la problemàtica i apliqui solucions de manera immediata, sense esperar a la nova llei de caça.

La plaga de conills afecta especialment a Santa Bàrbara, però també d’altres punts de les comarques del Baix Ebre i el Montsià.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>