SANT JAUME D'ENVJEA

Sant Jaume d’Enveja posa en valor la pesca i la cuina de l’angula


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | SANT JAUME D'ENVJEA

19/07/2017

Sant Jaume d’Enveja vol que l’angula sigui reconeguda com ‘l’emblema gastronòmic’ del municipi. Per aquest motiu, des del 2016 l’Ajuntament ha iniciat accions de promoció, com cursos de formació als pescadors perquè aprenguin a conservar l’angula viva i showcooking adreçats a restauradors.

La propera acció es realitzarà al mes de setembre en el marc de les Jornades Somriu, per tal de donar a conèixer el producte entre els visitants. Joan Castor Gonell és l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja.

El 70% del total d’angula es captura en aquest municipi. A més, des de l’Associació de Pescadors Professionals d’Angula de Sant Jaume d’Enveja apunten que les captures d’angula s’han incrementat notablement.

Bertomeu també ha destacat les condicions òptimes de l’angula en aquest tram del riu Ebre.

Per tal de mantenir la població d’angula, aquesta entitat, juntament amb altres confraries, participa en el programa de repoblació del Pla de Gestió de l’Anguila Europea on s’alliberen anualment exemplars d’anguila al riu.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>