SANT JAUME D'ENVEJA

Sant Jaume d’Enveja posa en valor la cuina de l’angula


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT JAUME D'ENVEJA

29/01/2018

Sant Jaume d’Enveja ha tornat a posar en valor la cuina de l’angula. Ho ha fet amb una nova jornada adreçada a restauradors d’arreu de Catalunya i la Comunitat Valenciana que ha inclòs un show cooking, una oportunitat per descobrir les qualitats organolèptiques d’aquest producte excepcional que es pesca de manera artesanal. El taller de cuina l’han realitzat la xef del restaurant Racó del Riu de Sant Jaume d’Enveja, Cinta Oliver, i el xef amb estrella de Michelin de l’Antic Molí d’Ulldecona, Vicent Guimerà, qui ha detallat la varietat de possibilitats que ofereix tant l’angula com l’anguila.

Sota el títol de “L’angula, la pesca tradicional a la cuina”, la jornada estava organitzada per l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja amb la col·laboració de Montsià Actiu. L’alcalde, Joan Castor Gonell, ha explicat que l’objectiu és promocionar l’angula, generar ocupació i que el producte s’associï amb el Delta i el poble.

La presidenta del Consell Comarcal del Montsià, Carme Navarro, ha explicat que l’ens comarcal col·labora per posar en valor aquest producte.

La jornada també ha comptat amb el suport de la Fundació Alícia.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>