AMPOSTA

Sandra Lozano, 30 anys i jutgessa a Amposta amb la nota més alta de les oposicions


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | AMPOSTA

27/04/2017

Més dones es posen la toga. I és que les jutgeses ja representen un 56 per cent del total de jutges i magistrats en actiu a Catalunya. Així ho recull l’informe sobre l’estructura de la Carrera Judicial del Consell General del Poder Judicial.

Tot i que representen un percentatge superior al d’homes, el paper de les dones a la cúpula judicial continua sent minoritari. En el cas del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la presència de dones és de 22 magistrades davant de 34 magistrats.

Però la tendència és canviant. I és que l’estudi també recull que les dones de més de 61 anys només representen un terç del total, mentre que en el cas de dones d’entre 31 i 40 la xifra la xifra es reverteix. Sandra Lozano té 30 anys i és jutgessa a Amposta.

Una altra xifra que també reflecteix el paper creixent de la dona al món judicial és el perfil de dones formades a l’escola judicial. Més de la meitat són dones i tenen 29 anys.

Lozano va aconseguir la nota més alta en les últimes oposicions. L’esforç, la constància i el sacrifici han estat el secret del seu èxit.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>