EL PERELLÓ

Sandra Vidiella i Andrés Pascual guanyen els 10.000 del Perelló

Albert Pascual | EL PERELLÓ

23/05/2017

Nova cita del running ebrenc als 10k del Perelló. En total van participar 146 corredors a la cursa que marca l'equador del calendari.

El recorregut de la cursa era urbà, i consistent en un circuit de 5.000 metres, una prova curta que van dominar Domingo Garcia amb 18:33 i Laura Palleja amb 22:58.

La prova reina dels 10.000 la va guanyar Andrés Pascual del Club Triatló Davima en completar el recorregut en 36:07, seguit del vinarossenc Francisco Balastegui a 30 segons, i Miquel Also, de l'Ultra Runners amb 37:31, un podi molt disputat en aquesta categoria.

Pel que fa a la categoria femenina, la independent Sandra Vidiella va arribar primera parant el cronòmetre amb un temps de 45:07, seguida per Sita Batalla de l'Ultra Runners a quasi dos minuts, i Aida Pallarés del Trail Running Cabra Feixet.

Amb aquests resultats el calendari l'encapçalen els dos subcampions de la prova del Perelló: Sita Batalla i Francisco Belastegui, runners que han participat en les cinc proves fetes fins al moment. La pròxima cursa serà l'1 de juliol amb la nocturna de "Lo Balcó" de Camarles.