TORTOSA

Salvadó crida a trencar un possible empat entre ERC i Ciutadans


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

18/12/2017

ERC – Catalunya Sí ha fet aquest dilluns un balanç del que ha estat la campanya per les eleccions del 21-D a les Terres de l’Ebre. El candidat ebrenc i número 3 per Tarragona, Lluís Salvadó, ha fet una crida a votar per trencar un possible empat entre ERC i Ciutadans, tal i com vaticinen algunes enquestes. En aquest punt, i en clau territorial, Salvadó ha insistit que les Terres de l’Ebre es juguen dotar-se de les eines necessàries que afavoreixen el seu desenvolupament o formar part d’un “projecte colonial”.

Salvadó ha fet aquestes declaracions des del davant de les obres del Palau de Justícia de Tortosa tot remarcant que ha estat l’exconseller Carles Mundó i ERC qui ha tirat endavant un projecte reivindicat i que ha de donar un impuls al nucli antic de la ciutat.

Salvadó ha assegurat que si surt escollit prendrà possessió del càrrec de diputat i que intentaran que aquells que són a la presó també ho puguin fer. El candidat ebrenc participarà aquest dimarts en l’acte de tancament de campanya que es realitzarà a les portes de la presó d’Estremera, on hi continuen tancats Oriol Junqueras i Joaquim Forn.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>