TORTOSA

Sabaté acusa ERC de deixar al calaix el nou hospital de Tortosa i la vegueria de l'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

13/12/2017

El president del PSC de Tortosa i exalcalde de la ciutat, Joan Sabaté, ha desacreditat aquest dimecres dues de les propostes electorals d’Esquerra per a les eleccions del 21-D. En primer lloc, Sabaté ha lamentat que els republicans hagin descartat la construcció del nou hospital de Tortosa, tot i que havien defensat aquest projecte durant l’època del govern tripartit. Segons Sabaté, l’aposta d’ERC per una ampliació de l’actual hospital Verge de la Cinta és una “bestiesa”.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Sabaté ha acusat Esquerra de voler justificar les retallades que ha fet l’antiga Convergència a la sanitat pública catalana.

De la mateixa manera, Sabaté també ha carregat contra la proposta d’Esquerra de crear una mancomunitat amb els consells comarcals de les Terres de l’Ebre. L’exdiputat i exsenador del PSC ha recordat que la llei de Vegueries continua al calaix, i que la proposta dels republicans és una improvisació per amagar que ni el PDeCAT ni Esquerra han apostat per dividir Catalunya en vegueries.

De fet, Sabaté també ha criticat el pacte entre el PDeCAT i Esquerra per apartar el PSC dels governs dels consells comarcals del Baix Ebre i del Montsià. Així, ha acusat els republicans de fer “pirateria política”, tot i que també ha dit que l’instigador de les mocions de censura ha estat l’alcalde de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>