TORTOSA

Roigé: ‘Les obres de la plaça de la Catedral es licitaran abans de l’estiu’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

16/02/2018

La nova alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que aquest divendres s’ha reunit el tribunal que ha d’avaluar els diversos equips d’arquitectes que opten a dissenyar la nova plaça de la Catedral. L’objectiu, segons ha dit, és licitar les obres abans de l’estiu. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roigé ha apuntat que el nou espai hauria de ser una gran plaça, que done continuïtat a les escales i que faci compatible la conservació i museïtzació de les restes arqueològiques trobades al solar del carrer Croera.

Segons Roigé, que manté les competències com a regidora d’Urbanisme, caldrà que la nova plaça quede lligada a l’edifici modernista de l’antic escorxador, l’actual Museu de Tortosa. De fet, ha dit que serà el projecte urbanístic més important del final del mandat. A més, també caldrà tenir en compte que l’espai quedarà travessat per l’actual avinguda Felip Pedrell i el seu trànsit habitual de vehicles.

L’alcaldessa ha apuntat que la recuperació del nucli antic serà una de les seues prioritats, i ha apuntat que en pocs mesos faran la millora del carrer de la Mercè i de la plaça dels Estudis. També la primera actuació al barri del Castell, amb el nou passeig de Ronda.

D’altra banda, Roigé ha descartat que l’Ajuntament puga comprar el palau Capmany, que acaba de sortir a la venda per 1,2 milions. L’alcaldessa ha apuntat que el consistori facilitarà els tràmits a les empreses, comerços i indústries que vulguin implantar-se a Tortosa, per afavorir la creació de llocs de treball. De fet, ha explicat que han començat a treballar amb l’Incasol i amb Acció 10 per atraure noves indústries per als polígons.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>