TORTOSA

Roigé presenta la seua visió del futur de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

20/03/2018

Meritxell Roigé va presentar-se davant bona part de la societat civil tortosina i la cúpula del PDeCAT local amb una conferència a la sala petita del Felip Pedrell per presentar la ciutat que assegura que vol fer junts. Roigé va voler fer un plantejament que va anar més enllà del que li queda de mandat, i va exposar els seus plans per a la Tortosa dels pròxims anys.

Per a l'alcaldessa, Tortosa ha de ser la ciutat líder a les Terres de l'Ebre i també al conjunt de Catalunya. A més creu que la ciutat ha d'aprofitar el fet d'estar a mig camí entre València i Barcelona per impulsar la celebració de congressos, a un ampliat Auditori Felip Pedrell.

Sobre la taula del despatx diferents eixos per realçar Tortosa com són l'elaboració del Pla Estratègic, la creació de la "Marca Tortosa" o impulsar el sector industrial.

L'augment del turisme també vol ser un referent de la ciutat plantejada per Roigé. Tot això, a un any vista dels World Sports Games i l'esperada designació com a Capital de la Cultura Catalana el 2021.

La reforma del nucli antic i el riu Ebre com a eix vertebrador de la ciutat són altres projectes importants, però sobretot l’acord amb Adif per desencallar el retorn dels terrenys de Renfe a la ciutat, la qual cosa permetria connectar els barris del Temple i el centre.

Davant un públic atent, l'alcaldessa només va evitar aprofundir en el tema del polèmic monument franquista al mig del riu. Roigé només va assegurar que s'impulsarà la seua reinterpretació tal com es va votar al referèndum del 2016.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>