TORTOSA

Roig: “Per coherència i dignitat Bel ha de renunciar a l’acta diputat al Congrés”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

31/10/2017

Nova polèmica entre l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el portaveu del PSC, Enric Roig. El socialista ha dit aquest dimarts que confia que tant Bel com la tinent d’alcalde Meritxell Roigé dedicaran més atenció a la ciutat davant els darrers esdeveniments. En el cas de Roigé perquè el Parlament de Catalunya s’ha dissolt i no haurà de viatjar a Barcelona com a diputada de Junts pel Sí, i en cas de Bel perquè si defensa que s’ha constituït la República Catalana per “coherència i dignitat” ha de renunciar a l’acta de diputat al Congrés.

Bel ha carregat amb duresa contra Roig tot qualificant-lo “d’hipòcrita”. També ha assenyalat que els socialistes han donat suport a l’aplicació de l’article 155 permeten el “pitjor atac” a les instal·lacions catalanes. Bel també ha deixat clar que continuarà a Madrid mentre el govern legítim de Catalunya no l’indiqui el contrari.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>