TORTOSA

Roig: ‘La política d’aparcaments de Bel ha estat un fracàs’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

06/02/2018

Enric Roig ha denunciat aquest dimarts “el fracàs” de la política d’aparcaments dels govern de Ferran Bel durant els darrers 10 anys. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el portaveu del PSC ha lamentat el poc ús del pàrquing dissuasiu de la plaça del Bimil·lenari, i ha remarcat que el pàrquing soterrat del Carrilet també està infrautilitzat. A banda, Roig també ha recordat que Bel va prometre una sèrie d’aparcaments que no ha realitzat, com ara el pàrquing del mercat, mentre s’ha ampliat la zona blava i s’ha oblidat el projecte de fer un gran pàrquing als terrenys de Renfe.

A banda, Roig ha insistit que el nou aparcament de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta no és la solució definitiva, sinó que caldria construir el nou hospital que el govern tripartit va projectar al pla parcial de la Farinera, entre el barri de Ferreries i Roquetes.

Amb tot, Roig ha recordat que la construcció del pàrquing a la zona del Fèmina per millorar l’accés a l’hospital és una idea de l’època de l’alcalde socialista Joan Sabaté.

Finalment, Roig ha lamentat que l’alcalde aturés el ple de dilluns al vespre, enmig del debat d’una moció. El portaveu del PSC ha denunciat que aquesta interrupció no va ser per abordar un tema urgent, sinó per baixar a la concentració pels ‘presos polítics’ que tenia lloc a la plaça d’Espanya.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>