TORTOSA

Roig diu que els pressupostos de Tortosa són “continuistes i provenen de l’engany”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

17/11/2017

El PSC de Tortosa ja ha avançat que votarà en contra dels pressupostos de l’Ajuntament de Tortosa per al 2018 que l’equip de govern del PDeCAT i ERC portarà a aprovació en un ple extraordinari el proper dilluns al matí. El portaveu del PSC, Enric Roig, ha dit que els pressupostos presentats provenen de “l’engany, són continuistes i poc creïbles”. Per Roig aquestes no són els comptes que necessita Tortosa.

Roig també ha afirmat que és fals que els pressupostos que es portaran a aprovació siguin expansius tal i com va defensar l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel. Roig ha dit que la inversió no s’incrementa i tampoc les partides per a la promoció econòmica. En aquest punt, el portaveu socialista també ha parlat del pont de l’Estat i del fet que no s’hagi instal·lat cap protecció al seu accés per evitar accidents.

Roig també ha denunciat que una vegada més el govern municipal no se’ls hagi donat la possibilitat de presentar propostes per millorar el pressupost argumentant que ho feien fora de termini.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>