TORTOSA

Roig denuncia que Tortosa ja ha hagut de retocar el paviment de la piscina


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

24/01/2019

El portaveu del PSC de Tortosa ha denunciat este dijous que l’Ajuntament ja ha hagut de fer la primera reforma a la nova piscina del Win Complex Esportiu. Enric Roig ha explicat que, només dos mesos després de la inauguració, ja ha calgut millorar el paviment de la piscina coberta perquè no es podia netejar correctament. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roig ha insistit en què les obres es van fer a corre-cuita, i que els acabats del projecte no són els adequats.

De fet, el regidor socialista no ha dubtat en comparar el resultat final del Win Complex Esportiu amb les complicades obres de reforma del pont de l’Estat.

Roig també ha valorat positivament la compra del Mas del Bisbe per part de l’Ajuntament de Tortosa, ja que esta era una antiga reivindicació del poble de Bítem. Però el portaveu del PSC ha advertit que ara caldrà rehabilitar este patrimoni tan important, i no deixar-lo caure.

A banda, quant a l’adquisició de l’antiga fàbrica d’Indo, Roig ha criticat la poca transparència del govern municipal i s’ha preguntat per què l’exalcalde Ferran Bel va apostar pel pla parcial del Camí de Roquetes, en lloc del pla parcial de la Farinera, on havia de fer-se el nou hospital de les Terres de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>