TORTOSA

Roig crida a debatre sobre qüestions locals i no amargar-se darrere les banderes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

03/01/2018

El portaveu del PSC de Tortosa, Enric Roig, ha fet una crida a debatre sobre aquelles qüestions que afecten a la ciutat i preocupen als seus veïns. En aquest sentit, el grup municipal del PSC ha presentat de nou la moció per la creació d’un carnet jove local que en el passat ple ordinari del mes de desembre es va quedar sobre la taula després que el PDeCAT, ERC i la CUP es neguessin a debatre la proposta com a protesta pel suport dels socialistes a l’aplicació de l’article 155. En canvi, sí que es van debatre les mocions del PP. Roig ha acusat ERC i la CUP de sucumbir a les ordres de l’alcalde, Ferran Bel, i de voler “tapar les seves vergonyes” amb aquest tipus d’accions.

Roig, que la setmana passada va ser apartat de la presidència del Consell Comarcal del Baix Ebre després que s’aprovés una moció de censura presentada per ERC i el PDeCAT, ha acusat a Bel de voler-lo apartar del càrrec per ser aspirant a l’alcaldia de Tortosa.

Roig ha criticat novament la gestió del govern municipal recordant les problemàtiques en les obres de remodelació del pont de l’Estat, el retràs en les el projecte de piscines o la falta d’un nou contracte de neteja. En una segona moció, el PSC demana la creació d’una comissió d’ètica, transparència i bon govern que redacti el codi de conducta dels alts càrrecs.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>