TORTOSA

Roig afirma que les noves piscines de Tortosa podrien estar més ben acabades


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

09/11/2018

El portaveu del PSC de Tortosa, Enric Roig, ha afirmat este divendres que el govern municipal del PDeCAT i Esquerra ha renunciat a tenir unes noves piscines “de primer ordre”. A dos dies de l’obertura del nou WIN Complex Esportiu, Roig ha assenyalat que dilluns obrirà al públic la primera fase, i que ara caldrà enderrocar la piscina coberta actual per acabar les obres. Així, Roig ha dit que la nova piscina podria estar “més ben acabada”. També ha recordat que no hi haurà una piscina d’estiu, sinó quatre pistes de pàdel que no són tan necessàries.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roig ha afirmat que l’equip de govern ha fet el nou complex a corre-cuita, tot i que ha tingut 11 anys per a fer-lo.

Segons el portaveu del PSC, el govern municipal finalment inaugurarà un complex esportiu, però després de “moltes mentides”. De fet, Roig ha recordat que Ferran Bel va enderrocar l’antiga piscina d’estiu abans de les municipals del 2011, tot i que sabia que no podria tirar endavant el projecte anterior.

Finalment, l’alcaldable del PSC també ha lamentat els retards en el desplegament del nou servei de neteja viària i recollida d’escombraries. Això, la mateixa setmana que l’Ajuntament ha presentat els nous vehicles, l’ampliació de la plantilla i les noves papereres, però encara no els nous contenidors.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>