RIPOLL

Ripoll intenta recuperar la normalitat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



TVR - Televisió del Ripollès (XAL) | RIPOLL

21/08/2017

Ripoll comença a recuperar, de mica en mica, la normalitat. La implicació de veïns de la capital ripollesa en els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, ha trasbalsat la tranquil·litat quotidiana del municipi. Des d’aquest diumenge, ja amb menys presència policia, de fet només n’hi havia en els controls disposats a l'entrada, la ciutadania comença a fer vida normal. La jornada de dissabte va estar marcada pel registre a la casa de l'imam del centre islàmic Annour. Va ser de matinada, al carrer sant Pere. Abdelbaki Es Satty, que tindria uns 40 anys, residia al pis amb un altre home, a qui tenia rellogada una habitació des de fa quatre mesos. Feia més d'un any que feia d'imam al centre cultural islàmic de Ripoll, i ara fa uns dos mesos els va dir que tenia la intenció d'anar de vacances al Marroc, on tenia dona i fills. Des de dimarts no se'n sap res. Els membres del centre diuen que mai havia mostrat símptomes de radicalització.

Dissabte, també, concentració dels familiars dels presumptes terroristes. Va ser a la tarda, quan una quarantena de musulmans es van apropar a la plaça de l'Ajuntament per condemnar els fets. Entre ells hi havia familiars: mares, cosines, germanes dels implicats, que explicaven que ells no havien notat cap tipus de radicalització i que els seus fills eren persones normals, que feien una vida completament normal. La mare de Younes Aboyaaqoub, l'únic integrant de la cèl·lula terrorista que està en recerca i captura, ha demanat al seu fill que s'entregui a la policia.

La gran majoria dels assistents considerava que algú els ha canviat la manera de pensar i, de fet, molts senyalen a l'imam com aquesta persona.

En la concentració, crits de rebuig als atemptats i cartells amb el lema 'No en el meu nom'.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>