TORTOSA

Revolta al campus de l’Ebre per la supressió de la menció de música


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailGustau Moreno | TORTOSA

19/07/2017

Els estudiants de l’especialitat de música i dansa dels graus d’Educació Infantil i Primària han volgut denunciar que a partir del curs que ve no podran continuar amb els seus estudis al campus de les Terres de l’Ebre. Per tant, es veuran obligats a desplaçar-se al campus Sescelades de la URV, a Tarragona. La mesura pot afectar més d’una vintena d’alumnes del campus de Tortosa. Els afectats ho consideren un “greuge” i un "menysteniment" cap a les Terres de l'Ebre. De fet, reclamen poder finalitzar els estudis amb les mencions que els va oferir el campus ebrenc quan es van matricular. A més, rebutgen la possibilitat de desplaçar-se, per incompatibilitat d'horaris i l'elevat cost econòmic que els suposaria.

I és que un desplaçament dos cops per setmana a Tarragona els suposaria un sobrecost pròxim als 620 euros anuals. També rebutgen continuar els estudis per via telemàtica, ja que la URV té com a principis el fet que és una universitat pública i presencial. A banda, la menció de música demana assignatures pràctiques com dansa, formació vocal i auditiva o pràctica instrumental.

Els alumnes també consideren “inadmissible" el fet que no han pogut parlar amb els responsables acadèmics de la URV, a qui retreuen no haver "sabut donar la cara". Recorden, també, que al campus de l’Ebre només s'imparteixen el 8,9% dels graus que ofereix la universitat i que ja s'ofereixen simultàniament també a Tarragona, tot i representar un 24% de la població.

Per tot plegat, els afectats reclamen la continuïtat de la menció de música i que se’ls respecti la integritat del seu pla d’estudis. Els alumnes han agraït el suport que estan rebent des del campus Terres de l’Ebre i han explicat que han contactat amb el Síndic de Greuges de la URV.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>