AMPOSTA

Resultats en números rojos


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

14/11/2017

CH Amposta 26 - 29 H Sant Vicenç

Nova derrota de les noies de Mateu Castellà, aquest cop en el derbi català contra el Sant Vicenç, Tot i la millora en el joc, actitud i lluita del Club Handbol Amposta, la sèrie de bons resultats no arriben. Aquest cap de setmana, un sempre complicat Santvi va anar a Amposta a fer un partit seriós, sempre per davant al marcador no van deixar opció a les locals que veien perdre tots els parcials.

La primera part de l'encontre va anar a ratxes, amb un millor parcial per a l'equip visitant que anava al descans amb tres gols de diferència a favor, 13-16. Una diferència que lluny d'escurçar-se, va ampliar-se a la segona meitat dominant per sis gols de diferència, 15-21 al minut 45.

Al tram final del partit, reacció tardana de les ampostines que van fer un parcial de 3-0 que no va impressionar a les vicentines que acabaven guanyant 23-29 en un partit on Alba Simón va ser la màxima anotadora local, i del partit, amb sis gols.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>