L'AMETLLA DE MAR

Resposta multitudinària a l’Ametlla de Mar pel referèndum


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | L'AMETLLA DE MAR

01/10/2017

Més d’un centenar de persones han passat la nit a les portes de l’Institut de la Candelera de l’Ametlla de Mar per protegir el col·legi electoral i evitar que es precintin. Els assistents han fet torns de guàrdia en una jornada de caire festiu i sense incidents. Laia Callau i Ignasi Llorenç han estat dos dels participants en aquesta concentració.

El portaveu del PdeCAT a l’Ametla de Mar, Joan Pere Gómez, ha destacat la resposta multitudinària al municipi. De fet, a primera hora del matí ja eren 700 les persones que s’han concentrat a l’Institut de la Candelera.

A les vuit del matí els votants s’han hagut de traslladar fins a la Sala de la Societat, Cultural, Esportiva i Recreativa (SCER) de l’Ametlla de Mar, davant la impossibilitat de votar a l’Institut de la Candelera per la pressió policial. En aquest segon col·legi els veïns i veïnes han pogut, finalment, dipositar les paperetes a les urnes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>