HORTA DE SANT JOAN

Recta final a la rehabilitació del Mas de Burot, a Horta de Sant Joan


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | HORTA DE SANT JOAN

15/02/2018

A tocar de les Roques de Benet i sota un intens cel blau d’hivern, les obres de rehabilitació del Mas de Burot avancen a bon ritme des que van començar el passat mes de novembre. Tot i les nevades de les últimes setmanes, que han endarrerit l’obra per les dificultats d’accés, els arquitectes relaten que la previsió és acabar a principis del mes d’abril. De fet, l’exterior del mas està pràcticament acabat i a partir d’ara s’abordaran els treballs interiors.

La rehabilitació del mas coincideix amb unes jornades de formació sobre bioconstrucció que s’estan portant a terme els darrers dies; i és que al Mas de Burot es treballa amb tècniques i materials tradicionals com ara el canyís, guix i la cal.



La recuperació d’aquest mas característic del Parc Natural dels Ports vol servir d’exemple a seguir quant a tècniques tradicionals utilitzades en la seua restauració i com a espai divulgatiu de la vida als masos del Port.

A la visita que s’ha fet dijous al matí ha estat present l’últim habitant de forma més o menys permament al Mas de Burot.

Joan Vicent Lleonart se n’alegra de la recuperació del Mas que, espera, siga per a tothom en aquesta nova vida que tindrà a partir de la pròxima primavera.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>