BENIFALLET

Ragna Debats i Pere Aurell, campions de la 9a Cursa Lo Pastisset


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | BENIFALLET

28/01/2018

La novena Cursa Lo Pastisset de Benifallet ha encetat aquest diumenge el calendari ebrenc de curses de muntanya. Ho ha fet amb un nou èxit de participació que fins i tot ha obligat a obrir una llista d’espera. Així, han estat 500 els corredors que han participat en els diferents recorreguts de la cursa. El director de Lo Pastisset, Joan Carles Comes, ha explicat que més del 40% dels assistents són de fora del territori.

La cursa comença i acaba a Benifallet i recorre camins i senders que arriben a la serra de Cardó on hi ha imponents paratges naturals. El recorregut més llarg, la cursa reina, és de 28 quilòmetres amb un desnivell positiu i negatiu de 1.594 metres.

Els guanyadors de la cursa reina del Pastisset han estat el corredor Pere Aurell en la modalitat masculina que ha recorregut els 28 km en un temps de 02:44:47. En la categoria femenina la campiona ha estat la corredora internacional, Ragna Debats, que ho ha fet en 03:02:09. Tant Aurell com Debats ens han explicat quines han estat les sensacions durant la cursa i quin ha estat el tros que més els ha agradat.

També hem aprofitat per preguntar-los quins són els seus objectius personals per aquesta temporada.

Lo Pastisset també ha comptat amb una cursa curta o junior i una marxa llarga i una altra de curta. Des de l’organització han destacat la vessant solidària de la cursa que enguany recull roba i material esportiu per a la Creu Roja. A més de fer difusió del projecte Esport Solidari i la recollida de diners per als afectats de càncer a les Terres de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>