AMPOSTA

Quart empat seguit de l'Amposta

Albert Pascual | AMPOSTA

13/03/2017

La Cava i Tortosa es veien les cares en un emocionant derbi de dos conjunts històrics del Baix Ebre. El líder sortia al terreny de joc sabent que només d'ell depenia poder acabar la jornada en una diferència de 10 punts respecte al segon, l'Amposta. Pel que fa a la Cava, el conjunt entrenat per Isaac Alfonso Fernández està en una posició tranquil·la. El partit començava malament per al Tortosa que perdia un jugador per l'expulsió amb roja directa d'Eduard Muñoz al minut 12 per una dura entrada i un cop de colze al cap del jugador tortosí a Èric Fernández. Tot i jugar durant 80 minuts amb un jugador menys, el Tortosa va ser l'únic equip anotador del partit quan al minut 36, en una jugada de córner que rematava de cap Raúl García, la transformava en el 0 a 1. A la segona part l'equip local hi va intentar amb insistència però sense èxit en un resultat que posa el fre a la dinàmica de bons resultats de la Cava amb cinc victòries seguides.