VINARÒS

Proximitat i grans empreses a la 56a Fira Agromoció de Vinaròs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | VINARÒS

11/04/2018

La 56a edició de la Fira Agromoció va reunir aquest cap de setmana a Vinaròs a un important grup d'empresaris dels tres sectors de l'economia. Tots ells, reunits en un espai de més de 22 mil metres quadrats en els quals també van estar presents una selecció de productors i comerciants de productes de proximitat.

En la inauguració realitzada durant el matí del dissabte 7 d'abril, l'organitzador i regidor de Medi Ambient de Vinaròs, Jordi Moliner, ressaltava la importància de jornades com aquesta.

Durant l'acte inaugural també va prendre la paraula un dels convidats especials, el conseller d'Economia Sostenible, Rafael Climent.

Després de la inauguració, les autoritats van fer un recorregut per totes les instal·lacions d'aquesta fira en la qual van estar presents 20 marques de cotxes, 6 de tractors, motos, bicicletes, xemeneies, entre altres representants de la indústria, el món agrícola i el comerç.

Baix la carpa de l'Atlàntic va ser instal·lada la mostra de productes de proximitat amb la participació de xicotets empresaris de les comarques del Baix Maestrat i les Terres de l'Ebre.

Agromoció s'estendrà fins al pròxim cap de setmana on també es realitzaran les jornades a la seu del Vinalab.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>