SANT CARLES DE LA RÀPITA

Protegir el bosc del Burgar com a tasca de reinserció social


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailAlbert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

09/03/2018

Minimitzar els efectes del canvi climàtic i prevenir els incendis forestals al bosc del Burgar de Sant Carles de la Ràpita. Aquest és l'objectiu del conveni a tres bandes que s'ha signat divendres al matí a la ciutat marinera entre l'Ajuntament, el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) i la Fundació Astres.

Astres és una de les tres potes de Plataforma Educativa, fundació que es dedica a l'activitat d'educació social. L'organització desenvolupa projectes, programes i serveis per a l'atenció integral de persones amb discapacitat intel·lectual per millorar la seua autonomia.

Reinserció de persones amb discapacitat i cura del medi ambient es donen la mà en aquest projecte.

En el cas del projecte que afecta el bosc del Burgar, serà la brigada mediambiental de la Fundació Astres la que s'encarregarà de realitzar els treballs en aquesta zona frondosa de la serra del Montsià. Un bosc mediterrani on trobem pi blanc o alzines com a arbres dominants, i que presenta una gran biodiversitat.

Aquesta vegetació densa i exuberant, d'un enorme valor ecològic i paisatgístic, ha sofert un gran retrocés a la serra, així com a tota la conca mediterrània en general.

Tècnics mediambientals i persones amb discapacitat seran les encarregades de controlar aquesta zona de la serra.

Entre altres col·laboracions, els membres que treballen amb la fundació Astres realitzen tasques de manteniment en jardins privats o de l'administració pública a les Terres de l'Ebre.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>