AMPOSTA

Prop d’una vintena d’empreses expliquen la seva experiència en turisme sostenible


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

27/09/2017

L’auditori d’Amposta ha acollit aquest dimecres la jornada d’experiències sostenibles Km0 de les Terres de l’Ebre. Una vintena d’empreses que treballen en el món de l’agricultura, la ramaderia, la pesca i l’aqüicultura, que han vist en el sector turístic una possibilitat de diversificar la seva oferta, han explicat la seva experiència a altres empresaris, emprenedors i estudiants. La regidora de Turisme d’Amposta, Joana Estévez, ha explicat que era una oportunitat per donar a conèixer la riquesa de la zona.

Un de les empreses que ha participat en la jornada és Mirador Badia. El seu gerent, Xavi Cabrera, ha explicat com la davallada de producció de mol·luscs a la badia els va portar a ampliar la seva activitat aprofitant el turisme que arriba a l’Ampolla i al delta de l’Ebre.

Cabrera ha explicat que també funcionen com a punt d’informació del Parc Natural del Delta. També aquest dimecres se celebra la 2a Nit del Turisme, un acte amb les empreses turístiques ampostines on s’entregaran algunes guardons.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>