TORTOSA

Prop de 800 famílies del Camp i l’Ebre perden l’habitatge per no poder pagar la hipoteca


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | TORTOSA

13/03/2017

Prop de 800 famílies del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre van perdre l’habitatge durant el 2016 per no poder pagar la hipoteca, segons l’estadística del Consell General del Poder Judicial. Aquesta xifra representa un 16% menys de desnonaments arreu de la demarcació.

Davant d’aquestes dades, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de les Terres de l’Ebre ha manifestat que el nombre de famílies desnonades continua sent molt elevada.

A banda de les resolucions judicials, l’estadística també recull que els bancs i caixes cada cop van menys als jutjats per demanar que s’iniciïn processos de desnonament. Al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre l’any passat es van practicar l’11,6% dels desnonaments totals a Catalunya.

Precisament la Generalitat va presentar el passat 10 de març una campanya per lluitar contra els desnonaments, amb l’objectiu d’informar sobre els ajuts per evitar execucions hipotecàries o de lloguer. Segons el Govern, gràcies a aquestes prestacions, ens darrers cinc anys s’han parat prop de 20.000 desnonaments a Catalunya.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>