SANT JAUME D'ENVEJA

Projecte pilot per fomentar l’ecoturisme a Sant Jaume d’Enveja


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT JAUME D'ENVEJA

11/10/2017

Sant Jaume d’Enveja serà l’escenari escollit per desenvolupar el projecte DestiMED al Delta de l’Ebre. Es tracta d’un projecte finançat a través d’un Interreg, és a dir fons europeus, que té per objectiu promoure el turisme sostenible, al qual es va presentar el COPATE. La responsable de la Unió Internacional de Conservació per a la Natura, Carla Danelutti, ha explicat que el projecte s’està desenvolupant en 13 punts diferents de la Mediterrània i que la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre és un “laboratori perfecte” per impulsar aquesta iniciativa.

L’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor Gonell, ha explicat que s’ha escollit el municipi perquè és un dels punts del Delta on més falta desenvolupar l’activitat turística.

El projecte pilot consisteix en dos test amb turistes anglosaxons que es realitzaran al novembre i la propera primavera durant quatre dies. Per a l’ocasió l’agència especialitzada en ecoturisme Nòmada Viatges ha preparat un paquet turístic amb activitats que tindran en compte el patrimoni natural i cultural de la zona, sense oblidar la gastronomia.

Un cop finalitzat aquest període de prova s’avaluaran els paquets turístics que hagin assolit els nivells de qualitat i sostenibilitat adients i es promocionaran al mercat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>