Primera derrota de La Sénia en sis jornades

Míriam Gavaldà | L'AMPOLLA

06/03/2017

Ampolla 4 - 3 La Sénia
Festival de gols entre el quart classificat, l'Ampolla, i el líder, la Sénia, i que ha acabat amb victòria dels ampollencs per 4 gols a 3 enfront de la Sénia, que portava sis jornades sense perdre.

L'equip senienc s'ha avançat al marcador al minut 8 amb un gol de David Callarisa. Però l'alegria li ha durat poc a La Sénia, ja que tres minuts més tard Cristian Regolf, de l'Ampolla, ha marcat el gol de l'empat. Al minut 17 Regolf ha tornat a marcar per l'Ampolla i ha situat al seu equip per davant al marcador, 2 a 1. En un partit que ha anat a la segona part carregat d'emoció i de molta competitivitat.

Només dos minuts després que comencés la segona part Marc Lleixà, de La Sénia, ha tornat a posar el marcador en empat. Es plantaven al minut 47 amb un 2 a 2 al marcador, amb tota la segona part per davant en un partit vibrant. Capitan donava vida a La Sénia un altre cop quan al minut 76 ha marcat el 2 a 3.

Els espectadors han hagut d'esperar a les acaballes del partit per veure dos gols més. El primer al minut 90 de Cristian Regolf, que se n'anava amb la satisfacció d'emportar-se un hat-trick a casa. Pujava l'empat al marcador però l'emoció no feia més que anar a l'alça perquè, poc després, l'equip ampollenc no tirava la tovallola i era David Gallego qui donava la victòria al seu equip en rematar de cap una pilota que venia d'un córner. Final del partit amb un marcador que quedava 4 a 3.

Victòria de l'Ampolla en un partit molt disputat que els deixa en una quarta posició amb 46 punts, només a tres del tercer, l'Aldeana. Mentre que La Sénia continua líder amb 54 punts, amb un avantatge de 5 sobre el Jesús Catalònia que és segon.