ASCÓ

Primer triomf de l'Ascó i derrotes de Rapitenca i Tortosa en el seu debut


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ASCÓ

05/09/2017

Primera victòria de l'Ascó i en un dels camps més complicats de la Tercera Divisió, el del Castelldefels. Un triomf que es va fer de rogar, ja que l'únic gol de l'encontre va arribar a l'últim minut.

El partit va començar amb joc altern de tots dos equips buscant l'atac però amb un Ascó que portava lleugerament la iniciativa. Diferents ocasions de gol clares hagueren pogut fer moure el marcador a favor dels interessos asconencs ja abans del descans.

A la segona part es va notar el cansament visitant, però amb l'entrada de Garrido i Hèctor Garcia l'Ascó va seguir buscant el gol fins al minut 89 quan una centrada d'Hèctor Garcia la remata Sergi Moreno per donar els tres punts a l'equip verd.

Debut del Tortosa a Primera Catalana

Aquest cap de setmana va començar la temporada a Primera Catalana amb el Tortosa i la Rapitenca com a equips que representen les Terres de l'Ebre. Tots dos equips van acabar la jornada amb derrota. Els Tortosins van caure per 3 a 1 contra el Sant Ildefons de Cornellà. Malgrat tot, l'equip blanc i roig va avançar-se gràcies a un gol de penal de Virgili al quart d'hora.

La Rapitenca cau per la mínima a la Devesa

Per la seua banda la Rapitenca jugava a casa contra el Lleida Terraferma en un partit marcat per la intensitat defensiva i on l'equip visitant va avançar-se amb un solitari gol de Jordi Martínez al minut 16.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>