TORTOSA

Primer accident contra la nova barana del pont de l'Estat de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

10/11/2017

La nova barana del pont de l’Estat de Tortosa ha quedat malmesa aquesta setmana, a causa del xoc d’un vehicle que circulava en direcció Ferreries, just a la rampa d’accés del pont. Aquest és el primer accident d’aquest tipus que es produeix al pont de l’Estat des de les obres de reforma, que es van donar per finalitzades el 2 de novembre amb l’obertura de les escales de caragol que s’han construït a la banda de Ferreries. En concret, la barana malmesa, en dos punts diferents, és la que separa el carril bici de la nova passarel·la de vianants. I és que amb la reforma del pont de l’Estat ha desaparegut la barra de protecció que separava la calçada i l’antiga vorera que és l’actual carril bici.

Entre el febrer del 2008 i el febrer del 2011, en aquest punt del pont de l’Estat va haver-hi un total de cinc accidents semblants, amb conductors que perdien el control del vehicle quan feien el revolt de pujada al pont. Tot plegat va obligar l’Ajuntament a instal·lar una barrera de seguretat al febrer del 2011, ja que l’anterior barra cilíndrica, instal·lada al desembre del 2006, havia quedat retirada després del segon accident, el febrer del 2008. L’accident més espectacular es va produir al febrer del 2009, quan un cotxe va trencar sis metres de barana i es va precipitar al carrer Pintor Gimeno, aterrant a sobre de tres cotxes que hi havia aparcats a sota. En alguns casos, els conductors superaven la taxa d’alcohol permesa, i d’altres van fugir.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>