TORTOSA

Primer Obert de Tennis Exprés a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

28/11/2017

El Club Tennis Tortosa va celebrar aquest diumenge un torneig innovador al territori. Es tracta del primer Torneig Exprés de Tennis per a categories de benjamí a cadet. Uns 70 joves tenistes de les Terres de l'Ebre, i també altres vinguts del Baix Maestrat i el Camp de Tarragona van ser els protagonistes d'aquesta versió reduïda i simplificada dels grans tornejos.

Amb jugadors i familiars implicats, el torneig federat i vàlid per al rànquing nacional el van guanyar Gerard Loras (CT Tortosa) en categoria cadet, i Amaia Balaguer (CT Benicarló) i Pau Martí (CT Tortosa) en infantil, Iadan Accesni (CE Johnny Montañés) i Lidia Salvador (CT Benicarló) en aleví, i Daniela Alonso (CT Benicarló) i Mateu Alonso (CE Johnny Montañés) com a campions benjamins.

El Club Tennis Tortosa ja anunciat que aquest primer torneig de prova servirà per a millorar els pròxims que se celebraran també a altres clubs del territori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>