Presentació i nova victòria a Ferrerires

Albert Pascual | TORTOSA

21/11/2017

CB Cantaires 71 - 67 CB Roser

Jornada festiva al pavelló de Ferreries on el Club Bàsquet Cantaires de Tortosa presentava tots els equips de la temporada. Una espectacular posada en escena que recordava als shows de l'NBA.

Amb un gran ambient, el show de llums i colors va donar pas a un partit de bàsquet marcat per la igualtat entre els dos equips que es va veure reflectit en un ajustat marcador final 71-67 a favor dels tortosins.

L'encontre va començar amb dos primers quarts favorables al Cantaires. El primer guanyat per un estret marge de dos punts: 15-13. En canvi la diferència al segon parcial va ser més àmplia per als ebrencs guanyant 21-14.

El temps de descans va adormir l'equip de Claudio Prieto que perdia el tercer quart 16-22, però encara mantenia un avantatge favorable de tres punts a l'inici del darrer parcial. L'últim quart va estar marcat per l'emoció, amb un Roser que pressionava, i un Cantaires que buscava la victòria que finalment aconseguiria guanyant per 19-18 i imposant-se al marcador global.

Com de costum, els jugadors nord-americans van ser claus en la puntuació local. Joel Kindred amb 18 punts va ser el màxim anotador del Cantaires, seguit de Mc Donnel amb 15 i Lafonzo Smith amb 13.

Tot i que ocupen l'onzena posició de catorze amb 13 punts, la igualtat a la lliga EBA C és màxima, i la diferència amb el líder és només de tres punts. El pròxim dissabte, viatge a la pista de l'Aracena Collblanc que aquesta setmana perdia a Menorca.