ULLDECONA

Premien comerços més que centenaris d'Ulldecona per la seua antiguitat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMíriam Gavaldà | ULLDECONA

14/07/2017

Dos negocis d’Ulldecona, el forn de pa Casola i la Farmàcia Puig, han estat guardonats per la Generalitat de Catalunya per la seva antiguitat. Tots dos han pogut demostrar que tenen més de 150 anys.

El forn de pa Casola, ubicat a la Murada de Dalt d’Ulldecona, està de celebració. El seu pa, les seves elaboracions, tenen més de 150 anys, 162. I la Generalitat els ho ha reconegut. El Joan és la sisena generació d’aquesta família fornera que ara porta conjuntament amb els seus pares. Assegura que la història del poble es podria explicar a través del forn. El secret per fer que un negoci duri podria ser adaptar-se als nous temps. El seu pa i les seves pastes són artesanes i fetes al forn de llenya, ofereixen qualitat.

Un altre dels negocis que ha acreditat tenir més de 150 anys és la Farmàcia Puig, situada al carrer del Pes d’Ulldecona. Pio Puig és la dotzena generació de farmacèutics i ens ha explicat què ha representat per a ell aquest reconeixement. Pio assegura que, en aquest racó, en aquesta prestatgeria, s’hi troben les seves arrels. Les d’una història, gairebé truncada per la guerra civil, que no ha estat fàcil, però que ha aconseguit vèncer el temps i adversitats.

També han rebut un guardó de la Generalitat els comerços centenaris de la Pastisseria Raga d’Ulldecona; Calçats Vidiella de Móra d’Ebre i el Molí d’Oli Rafaeló del Perelló. En total es va reconèixer la tasca de 35 establiments d’arreu de Catalunya.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>