SANT CARLES DE LA RÀPITA

Polèmica per una conversa masclista entre Salvadó i l’alcalde de la Ràpita


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | SANT CARLES DE LA RÀPITA

09/03/2018

L’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ha emès aquest divendres al migdia un comunicat, arran de la publicació d’una conversa telefònica privada entre l’alcalde de la població, el republicà Josep Caparrós, i el també rapitenc Lluís Salvadó, exsecretari d’Hisenda de la Generalitat. En aquesta conversa, difosa per Antena 3, Salvadó assegura que li oferiria el lloc de consellera d’Ensenyament a una dona que tingués “les mamelles més grosses”.

A través del comunicat, Caparrós reconeix que el contingut de la conversa és “del tot inadequat”, però afirma que el to era irònic. També lamenta la filtració de la conversa, tot argumentant que busca perjudicar Esquerra, en el marc de la campanya de desprestigi de Salvadó orquestrada del dels serveis d’informació de l’Estat espanyol. A la conversa, Caparrós afirma que és més difícil trobar una dona que inaugurar un auditori, que precisament és l’equipament que l’alcalde rapitenc ha pogut desbloquejar aquest mandat. De la mateixa manera, també fan broma sobre la possibilitat d’elegir la dona de Carles Puigdemont, a qui qualifiquen de “romanesa independentista”.

Per la seua banda, el diputat ebrenc d’Esquerra també ha demanat perdó a través de Twitter, tot afirmant que el contingut de la conversa no és “en absolut apropiada”. Segon Salvadó, que durant la tarda ha estat tendència a Twitter, es tracta de “l’enèsima conversa amb familiars i amics filtrada per la policia, que res té a veure amb la causa”. De fet, també diu que presentarà una denúncia per protegir la intimitat de terceres persones. La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha piulat que les paraules de Salvadó són “inapropiades”, i que no es corresponen amb l’ideari dels republicans.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>