TIVISSA

Polèmica entre el Consell de la Ribera d’Ebre i l’alcalde de Tivissa per la nau del Molló


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | TIVISSA

29/06/2017

Polèmica entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, per excloure de la licitació l’única empresa que finalment es va presentar per l’arrendament amb opció de compra de la nau del polígon industrial del Molló. Tot i deixar clar que respecta els criteris dels tècnics i de la Mesa de Contractació, Jardí ha qualificat de “covarda” la decisió de l’ens comarcal. Per Jardí no existeixen criteris objectius que posin en dubte la solvència econòmica de l’empresa, que es volia dedicar a l’obtenció d’un producte a través dels residus.

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera, Gemma Carim, ha lamentat que Jardí hagi fet aquestes declaracions quan al ple es va mostrar d’acord amb la decisió. De fet, la proposta d’excloure de la licitació l’empresa es va aprovar per unanimitat. També ha remarcat que amb el diner públic cal ser “molt curosos”:

“No podem jugar amb el dnar públic. Has de ser curós. Ja ens agradaria que un gran empresa ocupés la nau, però no podem donar el vist-i-plau a una activitat que no veiem clara”, va remarcar Carim.

Jardí insisteix que s’haurien pogut utilitzar tots els mecanismes del plec de condicions per garantir l’activitat i, en conseqüència, la creació de llocs de treball.

“No és una decisió valenta, crec que no es pot tancar la porta a l’empresa sense uns criteris objectius. A partir del plec de condicions s’haguessin pogut incloure aspectes per adjudicar l’activitat i amb garanties en cas que l’empresa hagués d’abandonar la nau en un futur”, va dir Jardí.

En aquest sentit, el portaveu comarcal d’ERC, Francesc Barbero, ha afirmat que tant el govern com l’oposició presents a la Mesa de Contractació van coincidir amb què la documentació presentada per l’empresa no acreditava la seva solvència.

La nau del polígon del Molló ja fa quatre anys que està construïda. En cas que alguna nova empresa s’interessi per la nau el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre tornarà a portar al ple l’inici d’un nou procés de licitació.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tots contra Catalunya

Anton Monner
HISTORIADOR I CRONISTA DE GANDESA

Polítics de foto. I els carrers?

Dayana Santiago
REGIDORA DE LA CUP DE DELTEBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>