AMPOSTA

Polèmica al ple d'Amposta pel canvi en dos llocs de treball intern


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

27/02/2018

El ple de l'Ajuntament d'Amposta ha aprovat el Codi de conducta dels alts càrrecs del consistori que conté els principis ètics i de bon govern dels representants públics.

També una modificació de la Relació de Llocs de Treball i Plantilla i l'actualització de llocs de treball per crear una plaça d'enginyer d'obra pública a més de dos promocions internes. Aquest punt va ser força conflictiu amb retrets per part de la portaveu de Convergència i Unió, Isabel Ferré.

El ple també va aprovar la defensa d'un sistema públic de pensions que permeta evitar les desigualtats i recuperar el pacte de Toledo. La moció va ser defensada pel portaveu socialista, Francesc Miró, qui va lamentar l'única abstenció de la regidora no adscrita Rosita Pertegaz.

Segons Miró, la mitjana de pensions a la ciutat és 780 euros i que amb les últimes polítiques populars han perdut uns 200 euros a l'any.

Per la seua part, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, va fer seu el suggeriment de l'oposició per compensar la pèrdua de poder adquisitiu amb ajudes de l'administració local.

Polèmica va ser la moció de Plataforma per Catalunya que demanava una investigació i la depuració de responsabilitats en el suposat cas de mòbing a treballadors de la neteja de l'Hospital i la Residència d'Amposta. El regidor Germán Ciscar considerava una vergonya el vot en contra de l'equip d'Esquerra Amposta.

Ciscar va insistir que pressionarà a l'equip de govern per dur a terme la investigació.

Per la seua part, l'alcalde Adam Tomàs es defensava tot afirmant que les formes de Ciscar no són les correctes.

El ple també va portar a debat mocions relacionades amb el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, per demanar la igualtat de sexes i donar suport a la vaga laboral que han convocat els sindicats majoritaris.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>