AMPOSTA

Polèmica al ple d’Amposta per la petició de dimissió del regidor de Personal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | AMPOSTA

01/08/2017

El ple de l’Ajuntament d’Amposta va aprovar aquest dilluns al vespre una modificació pressupostària que ha de permetre destinar a inversions 1’6 milions d’euros provinents del superàvit de l’exercici de 2016. Aquestes diners es destinaran a la implementació de la segona fase del pla estratègic de l’enllumenat públic o a l’adequació i millora del carrer Sant Cristòfol. Però el punt que va generar més polèmica en el ple ordinari d’aquest mes de juliol va ser la moció de PxC que demanava la dimissió del regidor de Personal, Tomàs Bertomeu, amb acusacions de “discriminació” i “tractes de favor”.

La portaveu de CiU, Isabel Ferré, va afirmar que el problema no és el regidor de Personal sinó la política que aplica el govern d’Esquerra d’Amposta i l’alcalde, Adam Tomàs.

L’alcalde d’Amposta va mostrar la seva total confiança amb el regidor de Personal i amb la tasca que desenvolupa. Tomàs ha afirmat que les acusacions de Ciscar es basen en mentides i ha remarcat que el govern d’Esquerra d’Amposta ha estat l’únic que ha posat fil a l’agulla per regular i obrir expedients sancionadors a treballadors si era necessari.

La moció va quedar rebutjada amb els vots en contra d’ERC d’Amposta i l’abstenció de la resta de grups a l’oposició. D’altra banda, en el ple ordinari es va aprovar per unanimitat la moció del grup municipal del PSC que reclama l’execució de les obres de l’anell viari del Delta.

El ple també va aprovar la moció conjunta de tots els grups municipals per a l'obtenció d'un acord de convivència i unitat entre els ajuntaments i l'Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l'Ebre a favor dels bous.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>