LA SÉNIA

Polèmic empat de l'Amposta en l'últim minut contra la Sénia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | LA SÉNIA

05/03/2018

La Sénia 1 – 1 Amposta

Partit vibrant al municipal de la Sénia entre l'equip local i l'Amposta. Els blanc-i-negres volien la victòria per acabar la jornada segons en solitari aprofitant la derrota del Camarles contra el primer classificat, el Cambrils.

Però els seniencs de Juan José Serrano ho van posar complicat als d'Albert Bel. Després d'una primera part igualada amb ocasions per a tots dos equips, els locals van avançar-se tot just tornar del descans. Era el minut 46 quan Callarisa encetava l'electrònic en un espectacular xut des de quasi el mig del camp que no podia aturar de cap de les maneres Guillem Pallisé.

A partir d'aquest moment, l'Amposta ho intentaria amb tot el seu arsenal d'atac mentre que la Sénia apostava pel joc ràpid. En l'últim alé, Bertomeu acabava fent el gol de l'empat en una jugada molt protestada pels locals en considerar que, tot just abans, hauria d'haver-se xiulat unes mans d'un defensa de l'Amposta. Després la jugada del gol, i a partir d'aquest punt i fins al final, festival d'expulsions un cop xiulat el final dels 90 minuts.

Amb aquest resultat l'Amposta passa a la segona posició després de la derrota del Camarles, que provoca un empat a 46 punts entre els dos equips ebrencs, però amb l'avantatge dels ampostins.

Pel que fa a l'equip senienc, es troba nové amb 34 punts al mig de la taula.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>