BANYOLES

Podis per al rem ebrenc


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | BANYOLES

20/03/2018

L'Estany de Banyoles va acollir, aquest cap de setmana, la regata Open de Primavera en què van participar uns 300 remers i regatistes d'una quarantena de clubs d'arreu de l'Estat. Una regata organitzada per la Federació Espanyola de Rem que serveix per a seleccionar aquells esportistes juvenils i absoluts que participaran en les concentracions de l'equip estatal de rem de cara a les properes competicions internacionals.

La jornada del dissabte es va destinar a les eliminatòries i repesques de les diferents modalitats i categories, deixant pel diumenge les finals. Els participants del Club de Rem Tortosa van tenir una actuació destacada on les cadets Clara Andreu i Paula Cid quedaven en 2a posició, en absolut el bot d'Àlex Sigurbjörnsson i Pau Vela, i el de Skiff de Isamael Rifi.

Les tres medalles de bronze van ser per a Laura Fibla i Anastasia Zakarova del Club Nàutic Amposta, i per a Cano i Joan Bel, del Club Nàutic la Ràpita. Un fantàstic primer lloc per al Bot mixt d'Aina Cid (Club Nàutic Amposta) i Anna Boada (Olímpic de Barcelona) en 2a absoluta femenina.

Fruit dels resultats obtinguts en aquesta regata, han estat convocats per a la concentració de la selecció Espanyola, els següents esportistes del Club Nàutic Amposta: en categoria absoluta, Antonio Bavinted i Aina Cid, en categoria sub '23, Núria Puig, i en categoria juvenil, Paula Arques. En absoluta: Pau Vela i Àlex Sigurbjornsson, Rubén Garcia i Laura Montesó, tots del Club Rem Tortosa. I en sub '23, Ismael Rifi, també del Rem Tortosa.

Tal com estava previst, després de la finalització de la regata Open de Primavera, han començat les concentracions dels Equips Nacionals Absolut i Sub '23. Tots dos es queden concentrats a Banyoles fins al dilluns 26 de març, i durant aquesta concentració es duran a terme les proves pertinents per començar a elaborar els equips que participaran en les primeres competicions internacionals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>