TORTOSA

Poblet garanteix el suport de la Diputació als World Sport Games


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

20/03/2018

El president de la Diputació, Josep Poblet, ha garantit el suport de la institució provincial a la celebració dels CSIT World Sport Games, que s’han de fer a Tortosa l’any 2019. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Poblet ha confirmat que aquest era un dels temes que va despatxar amb l’alcaldessa Meritxell Roigé durant la primera trobada institucional que va fer-se dilluns al Palau Climent, seu de la Diputació a les Terres de l’Ebre. De fet, Poblet ha dit que la Diputació col·laborarà amb Tortosa i amb les altres ciutats del territori que seran subseus dels jocs.

A banda, Poblet ha recordat que les obres de reforma del pont de l’Estat es van finançar amb un ajut directe de la Diputació. De fet, ha assenyalat que encara cal fixar la data de la inauguració de les obres, que l’Ajuntament de Tortosa va donar per enllestides a principis de novembre.

En la mateixa entrevista, Poblet ha repassat altres actuacions de la Diputació al territori, com la creació de l’acceleradora d’empreses Ebre Up! o la instal·lació de caixers automàtics en municipis petits. De la mateixa manera, també ha parlat del suport de la Diputació al Concurs Internacional de Garnatxes del Món de Gandesa, o de l’inici d’una nova fase de la millora de la carretera T-301, a Bítem.

Finalment, el president de la Diputació s’ha referit a la situació política del país. Poblet ha admès que es troba “intranquil” per la falta de govern.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>