BATEA

Ple extraordinari a Batea per tractar la 'discriminació' del poble


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailGustau Moreno | BATEA

21/07/2017

El govern de Batea ha convocat un ple extraordinari per al proper dimarts, 25 de juliol, després del seguiment mediàtic i l’interès ciutadà que ha generat la proposta de l’alcalde de deixar Catalunya i marxar a l’Aragó. El ple començarà a la una del migdia i ha de servir el govern municipal per explicar la “discriminació” que està patint Batea en qüestions com les places pendents de la residència per a la gent gran, la polèmica pels nous parcs eòlics o el litigi amb Gandesa pels límits del terme.

Segons ha explicat el govern de Batea en un comunicat, l’alcalde informarà “de tot i de totes les qüestions”, i té la voluntat d’obrir un torn de debat amb els diversos grups del consistori. De fet, també hi haurà un torn de precs i preguntes, perquè tots els regidors puguin expressar les seues opinions.

Amb el mateix comunicat, el govern de Joaquim Paladella expressa la voluntat de “treballar i de lluitar pels interessos de Batea i sobretot de les persones”, i deixa clar que “clarament defensa el dret a decidir de tots els ciutadans”.

Finalment, el govern de Batea també expressa el seu compromís amb la democràcia i la transparència, i creu que “el diàleg i el debat són la millor manera de solucionar els problemes dels ciutadans”.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>